22 Eylül 2016 Perşembe

şehirlerarası Nakliyat Kamyonunda Taşınmaması Gereken 7 Şey...!

Elinizde taşınması gereken ile bir yerden bir yere götürülmesi gereken malzemeler var. Ancak bunların kamyon ile taşınıp taşınmayacağı konusunda emin değilsiniz. Sizlere bu yazımızda nakliyat kamyonunda taşınmaması gereken 7 şey hakkında bilgi vereceğiz. Alanında uzman olan Yasinoğlu Nakliyat firmamızdan istediğiniz talepler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız.
  1. Bozulması kolay olan ve hızlı bir şekilde soğuk hava deposu gerektiren araçlar ile taşınması gereken ürünlerin taşınmayacağını bilmeniz gerekiyor. Bu tür ürünlerinizin taşınması için anlaşma yapacağınız firmamızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz. Bu ürünlerin genelde gıda ağırlıklı olduğunu bilmelisiniz.
  2. Aşındırıcı madde olarak kabul edilen asitlerin hiçbir koşul altında nakliyat kamyonları ile taşınmaması gerekiyor. Özellikle nitrik asit ve klorlu asit maddeleri kesinlikle bu araçlarda taşınamazlar.
  3. Günlük ev eşyası olarak kullanılmayan hiçbir malzeme şehirlerarası nakliyat araçları ile taşınamaz. Bu eşyaları sadece K-3 belgesine sahip firmalar tarafından taşınabilir. Odun, kömür, endüstriyel makineler gibi ürünlerin taşınması için K-1 belgesine sahip bir firma ile anlaşmalısınız. Bu durumda yakalanılması halinde maddi para cezaları ile karşılaşabilirsiniz.
  4. Nakliyat kamyonunda taşınmaması gereken 7 şey arasında ateşli silahlar da vardır. Bunların arasında günümüzde kullanılan ateşli ve kesici silahların yanı sıra antik değere sahip eski ateşli silahlar, kılıçlar ve bıçaklarda vardır. 
  5. Herhangi bir kaza anında yanabilecek, patlayabilecek malzemelerin taşınmaması gerekir. Bunlar arasında tiner, böcek ilaçları, benzin, motor yağı gibi ürünleri sayabiliriz. Yangın söndürücüleri de bunların arasında sayabiliriz. Bu ürünlerin taşınması esnasında yanında bulunan diğer eşyalara da zarar verebileceğini göz önüne almanız gerekiyor.
  6. Patlayıcı olarak nitelendirilen ve içerisinde barut bulunan malzemelerin de taşınamayacağını önemle belirtmeliyiz. Bunlar havai fişekler, silahlarda kullanılan mühimmatlar olarak sayabiliriz. Kaza anında bu malzemeler nedeniyle hem can hem de mal güvenliğiniz tehlikeye atmış olacaksınız. 
  7. Şehirlerarası evden eve nakliyat araçlarının içerisinde canlı hayvan taşımacılığı da yapılamaz. Kedi, köpek ya da büyük baş hayvan olarak nitelendirilen hayvanların taşınması için özel olarak hazırlanan araçlar kullanılmalıdır. Nakliyat kamyonunda taşınmaması gereken 7 şey hakkında sizlere bilgi vermeye çalıştık.



Şehirlerarası Evden Eve Taşımacılık bizim tam 36 senedir kar kış demeden yaptığımız bir hizmet anlayışı olmakla beraber müşteri memnuniyetinide önemsediğimizi göstermektedir.
Güvenebileceğiniz bir nakliye şirketi arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz
Bir sonraki sizler için seçtiğimiz Yurt içimde taşınırken bizi neler bekliyor. ile ilgili makalemizi okuyabilirsiniz.
Makalenin yazarı: yasin yasinoğlu 
makalenin tarihi:24.06.2016 
Makale saati : 11:00
Bu makale şehirlerarası evden eve nakliyat sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder